7 de febr. 2014

La cafeteria del Coro s'omple amb un centenar de persones per veure "Tres Relats de Vida" dins la programació de Nits del Coro


Grup de gènere i interculturalitat Coord. ONG Solidàries

                                                                                       
Aquest dijous el Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d'ONG Solidàries ha actuat davant un centenar de persones, a les Nits del Coro de Sarrià de Ter amb la representació de "Tres relats de vida" que explica la història de tres dones valentes, que tenen en comú, haver immigrat i haver estat motor de desenvolupament, als seus països d'origen. 
La Salima Abdemassie, és una dona del Marroc que va arribar a Salt per reagrupament familiar quan era una nena. Amb el pas del temps, la Salima va entendre la importància de la integració i per això col·labora amb diverses entitats. L'altra dona és "La Mama", una dona senegalesa que ja al seu país d'origen va entrar en política en un món ple d'homes, i que, un cop a Catalunya, ha seguit lluitant pels drets de la dona. La Gabriela Goycoolea, és una dona xilena que, a causa del seu compromís social i polític, va ser detinguda i torturada per la dictadura de Pinochet. Després d'exiliar-se al Brasil, va arribar a Girona envoltada de la seva família. 
La cafeteria del Coro es va tornar a omplir de públic una nit més, amb més de 100 persones, a la 4a temporada del cafè-teatre que ofereix les Nits del Coro que s'està consolidant com un dels cicles de teatre estable i professional de referència a les comarques gironines i de fora.