7 de febr. 2014

XaropClown torna a omplir de pallassos el Teatre Municipal durant tot aquest diumenge 9 de febrer

Ràdio Sarrià.
Durant tot el diumenge 9 de febrer, el Teatre Municipal de Girona obrirà les seves portes per acollir les activitats de “Xaropclown, pallassos d’hospital” una companyia que treballa a l’Hospital Josep Trueta i diversos centres sociosanitaris de Girona. L’objectiu de la companyia és “fer arribar l’humor a entorns d’estrès provocat per malalties i contribuir, amb la nostra tasca, a relaxar els ambients i a millorar l’eficàcia dels tractaments”.
Durant el matí, i repartits per diferents espais del Teatre, es podrà trobar actuacions de màgia, música i contacontes a càrrec d'Abiabaï. A la tarda es presentaran el pallassos de Xaropclown en una actuació conjunta amb Pannetone Brothers, Merche Ochoa, membres de Pallassos Sense Fronteres entre d’altres sorpreses.
Aquesta jornada vol, no tan sols, fer difusió de l’activitat de Xaropclown sinó que també ha de servir per a contribuir al finançament de la seva activitat. Xaropclown és una associació sense ànim de lucre que des de l’any 2006 desdramatitza, a través de l’humor, l’estada dels nens i nenes ingressats a l’hospital Trueta de Girona i eventualment a altres hospitals de les comarques gironines.
A mitjans de l’any 2010, en el marc d’un projecte pilot, es varen portar a terme intervencions regulars de pallassos al centre geriàtric Maria Gay de Girona destinades a millorar la qualitat de vida dels usuaris del centre. L’èxit del projecte es va traduir en una altra experiència positiva, aquest cop al Centre Geriàtric Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà.
Des de les 11 a les 14 h: Tallers, contacontes per a nens i nenes; màgia i concert per a bebès a càrrec d'Abiabaï
Des de les 18 a les 19.30 h: Gran gala amb els pallassos de Xaropclown i la col•laboració de Pallassos sense fronteres, Pannetone Brothers, Merche Ochoa i molt més.