24 d’abr. 2014

Sarrià de Ter convoca la 34a edició dels Premis Literaris Sant Jordi

Ràdio Sarrià.
L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, ha convocat la 34a edició dels Premis Literaris Sant Jordi, en les categories juvenils (12 a 17 anys) i adults (18 o més) en les modalitats de poesia i narrativa, el premi està dotat en la categoria juvenil amb un llibre electrònic per a cada modalitat i en la categoria adults amb 150 euros per a cada modalitat.
Hi pot participar qualsevol persona empadronada a Sarrià de Ter o que sense estar empadronat al municipi, sigui usuari actiu de la Biblioteca Emília Xargay.
El tema és lliure, la data màxima de presentació dels treballs és el dia 4 d'abril de 2014 a les oficines de l'Ajuntament. El jurat estarà integrat per membres del Club de Lectura de la Biblioteca Emília Xargay i algun professional del món literari acreditat. 
Tant l'emissió del veredicte com el lliurament de premis, tindrà lloc el dia 27 d'abril al Pati del Patronat de l'Ajuntament a les 12 del migdia, en el transcurs d'un vermut literari. En cas de pluja es traslladarà al Coro.
D'altra banda els nenes i nenes poden participar als Premis Sant Jordi que tenen com a tema l'agricultura, en la modalitat de prosa i poesia, i en tres categories petits, mitjans i grans, la data màxima de presentació serà el dia 4 d'abril a l'Escola Montserrat, el jurat estarà format per membres del personal docent i/o no docent de l'Escola. El veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 25 d'abril a la Biblioteca Emília Xargay a les 6 de la tarda.
D'altra banda per quart any consecutiu la Biblioteca organitza el IV Concurs de Punts de llibre de Sant Jordi, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, el tema és "la màgia dels llibres" i a tres categories i els premis seran un lot de llibres i l'edició del punt de llibre guanyador de cada categoria.