24 d’abr. 2014

L'Estat denuncia Sant Julià de Ramis per no tenir penjada la bandera espanyola

Ràdio Sarrià.
La Delegació del Govern espanyol a Catalunya ha presentat un recurs al jutjat contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis perquè no té penjada la bandera espanyola al balcó del consistori. L'avís del recurs va arribar a l'Ajuntament la setmana passada, acompanyat d'unes fotos de la façana en les quals només es veu la bandera catalana i l'estelada
Segons l'Alcalde, Narcís Casassa s' ha posat el cas a les mans dels serveis jurídics de la Diputació, a fi que els assessorin. 
Casassa retreu a la Delegació del Govern espanyol que dediqui temps i diners a promoure una denúncia contra el consistori que presideix perquè no hi ha la bandera espanyola, l'Estat colla molt els ajuntaments i les autonomies amb el tema del dèficit, però són els primers que no són austers i malgasten els diners dels contribuents.” Segons l'alcalde, “fa anys que no hi ha la bandera espanyola a la façana, i mai havia passat res”. Casassa assegura que, almenys des que es va fer càrrec de l'alcaldia, el 2003, al balcó només hi ha hagut la catalana, i que des de fa un any i mig també hi ha l'estelada, fruit d'un acord del ple. De fet, recorda que es va abstenir en aquella votació, perquè considerava que la catalana ja representava tots els veïns de Sant Julià de Ramis i que l'estela hi és per un acord majoritari del ple de l'Ajuntament.