25 d’abr. 2014

Aquesta tarda s'han lliurat els Premis del Concurs Literari infantil del Concurs de Punts de Llibre

Ràdio Sarrià.



                                                                                              Fotos : Ràdio Sarrià
La Biblioteca Emília Xargay, ha acollit aquesta tarda, el lliurament dels Premis Literaris  infantils de Sant Jordi, que convoca l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter i també dels Premis del IV concurs de Punts de Llibre que organitza la Biblioteca Emília Xargay.
Reunits el passat dia 8 d'abril, el jurat va decidir els guanyadors de cada categoria d'entre 319 treballs presentats.
En la categoria de Petits (cicle Inicial ) el primer premi ha estat per "El forat" de la Laia Vilanova; el segon premi per "La solució de l'avi Joan" de l'Alba García; el tercer premi per "l'hort imaginari" de la Carla Segura i un accèssit per "El tomàquet i l'espàrrec" de Miguel Àngel Manrique.
En la categoriua de mitjans (cicle mitjà) el primer premi ha sigut per "El bosc de les fruites i verdures" de Maria Olivares; el segon premi "El follet i l'hort màgic" de l'Alba Taulé; el tercer premi "Un món negre" de la Queralt Farroni; i s'ha concedit un accèssit a "El tresor del pagès" de Paula Chuan Aymerich.
En la categoria de grans (cicle superior), el primer premi per "Els continguts de les fruites" de Cora Jordán; el segon per "L'Avi del garrot" de l'Arnau Ripoll; ell tercer per "Jo tinc un hort" de Martí Nieto i s'ha concedit un accèssit a "La masia" de Núria Danés.
Pel que fa als punts premiats del IV Concurs de Punts de llibre, els guanyadors han estat Maria Solé (6 anys), Mireia Turró (7anys) i Clara Aguilera (10 anys).