28 d’abr. 2014

Racing Pineda 3 - 7 Futbolsala Girona FC

Ràdio Sarrià.
El Girona suma tres punts importantíssims que li permeten seguir lluitant per una de les cinc primeres places.
Partit descafeïnat del Girona en què per qualitat ha sabut endur-se els tres punts, ja que a la primera meitat el Girona ha sortit despistat concedint ocasions al contrari en defensa, encara que ofensivament l'equip estava bé, tenint moltes ocasiones de gol en la qual només es van materialitzar 3 per 2 de l' Local ... Amb 2-3 s'arriba al descans.
A la segona part el Girona surt millor, tancant bé les línies, amb més joc i mobilitat i podent distanciar al final del partit amb el marcador de 3 - 7 que podria avero estat més ampli si no arriba a ser pels pals (5) i per errors d'ultim passi o finalització.
Al final de la trobada el Mister Van comentava que: - " Felicitar a l'equip per la victòria, tot i que ha notat molt al final del partit la falta de jugadors, tant per lesió i com tenir plantilla curta. - "
Bravo Nois. Enhorabona de seguir igual o millor i units per ser un ... !! ! GRAN EQUIP ¡¡¡¡¡ ..... 1.2.3.GIRONA