La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-Real Casa de la Moneda dedica una sèrie de segells postals amb aroma a la gastronomia espanyola, i per primera vegada a Espanya incorpora sensacions d'aroma i sabors gastronòmics. L'emissió consta de dues fulles bloc, amb dos segells cadascuna d'elles, dedicada, a la cuina tradicional i d'innovació i als productes d'innovació i tradicionals.
La primera s'il·lustra amb "La gastronomia ha de tenir el seu propi segell i el meu és la innovació". i una imatge de Ferran Adrià i dos plats d'ajoblanco, un d'elaboració tradicional i un altre realitzat per Adrià.
La fulla dedicada als Productes d'innovació i tradicionals estableix un contrast entre el penil ibèric i una innovadora flor de mandariner. En aquestes dues emissions es desperta la sensació del gust i l'olfacte dels ingredients d'aquests plats.
Aquest innovador segell gastronomic s'emetrà el 24 d'abril i tindrà un preu de 3,15 euros.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada