14 d’abr. 2014

La Companyia Comsona i el seu espectacle "A Cau D'Orella" han tancat aquest diumenge el cicle Petits al Coro!

Ràdio Sarrià.
Petits al Coro! el cicle de teatre familiar que ha organitzat l'Ajuntament de Sarrià de Ter, va tancar ahir la temporada amb la cafeteria del Coro ple i amb un musical i divertit espectacle, "A Cau d'Orella de la Companyia Comsona, quatre músics Marc Cuevas, Sergi Felipe, Quico Pagès, Oriol Aguilar i la veu d’Elena Pereta, han animat aquest diumenge de Rams,  fent participar tots els assistents petits i grans amb cançons populars, com ara en Joan Petit com balla, amb uns arranjaments curiosos i fora del convencional, amb elements propis del swing i del folk. 
A finals del mes de gener es va iniciar aquest nou cicle de teatre familiar, Petits al Coro! que ha programat els diumenges, una obra mensual a les 12h a la cafeteria del Coro.
La companyia Karoli va ser la encarregada d’inaugurar el cicle amb l’espectacle “Karoli l’home roda”.
La proposta del mes de febrer era de la companyia Cirquet Confetti amb un espectacle “Afina Serafina” de clown i música en directe amb malabars i màgia. La companyia Terranegra va oferir al març “Capsa de curculles”, on es barregen les històries i la música, llegendes, tresors i enigmes. Amb les titelles i la música  de Tati Cervià i Toni Pujol sota la direcció d’Elena Martinell i ha tancat el cicle la Companyia Comsona.