22 d’abr. 2014

La primera pel·lícula sobre la llegenda de Sant Jordi s'estrena demà a Banyoles i Girona

Ràdio Sarrià.
La llegenda de Sant Jordi dirigida per Arnau Olivé i Noemi Stangël , s'estrena aquest dimecres a Girona i Banyoles coincidint amb la Diada de Sant Jordi.
Aquesta producció gironina  protagonitzada per Ferran Frauca i Jordi Subirà i de 45 minuts de durada  es projectarà al cinema Truffaut de Girona ( a les 7 de la tarda) i a l'Ateneu de Banyoles ( a les 7, 8 i 9 del vespre). Les entrades costen 3 euros i es poden comprar a taquilla o a través del web de l'ajuntament de Banyoles.
L'actor i director Ferran Frauca encarna al rei, l'actor Jordi Subirà encarna el personatge de Sant Jordi, i Jasmina Garcia, el de la princesa. La pel·lícula ha estat rodada integrament a les comarques gironines com el Bosc de les Estunes, l'Església de Santa Maria de Porqueres i el nucli antic de Banyoles.
Els Berros de la Cort i Ressona Trobadors són els responsables de la música i la productora teatral Alma Cubrae ha estat l'encarregada de la part de vestuari, maquillatge i efectes especials. 
La pel·lícula té el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona i la col·laboració d'ajuntaments i museus gironins.