18 d’abr. 2014

L'equip sènior de la lliga catalana de la UES perd el darrer partit de lliga contra el Poblenou

Ràdio Sarrià. UES
Categoria: Lliga Catalana
Partit: UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ 28– HANDBOL POBLENOU 42
Finalitzava la jornada de dissabte, a les 9h. del vespre. Era l’últim partit de lliga per l’equip sènior de Lliga Catalana de la UES, amb l'objectiu de guanyar el partit per eludir la última posició de la classificació.
El partit va començar amb igualtat en el marcador, que es va anar trencant a favor quan els sarrianencs van començar a recuperar pilotes en defensa i sortir a l’atac amb ràpids contraatacs.
De mica en mica, els barcelonins van anar capgirant el marcador per arribar a la mitja part guanyant de 4 gols de diferència.
A la represa, tot va seguia igual que a la fi dels primers 30 minuts i els visitants anaven ampliant les distàncies fins arribar als 7 gols d’avantatge. A partir d'aquest moment, els sarrianencs van ajustar la defensa i van retallar amb paciència la desavantatge fins aconseguir aproximar-se en el marcador de 3 gols però, altre cop la precipitació i les exclusions, van impedir remuntar el partit. S’arribava al final de l’encontre amb un resultat de 28 a 42 a favor del Poblenou.