18 d’abr. 2014

Sarrià de Ter va acollir aquest cap de setmana passat la fase final de la Lliga Catalana cadet masculí

Ràdio Sarrià. UES
Categoria: Cadet
Partit: Fase Final de la Lliga Catalana cadet masculina – TOP 4.
Sarrià de Ter va acollir  aquest cap de setmana passat, el dissabte 12 d’abril i diumenge 13, la fase final de la Lliga Catalana Cadet Masculina.
L´equip cadet, que disputava la primera semifinal a les 11h. del matí, tenia un partit molt complicat contra el BM Granollers, 1r classificat destacat de la Lliga regular i el clar aspirant a arribar molt lluny en els campionats Estatals.
Amb la defensa una mica millorada i un atac eficient en els primers 15 minuts de partit, va fer creure als espectadors i jugadors que es podia competir contra el millor equip de Catalunya. La diferència en el joc i la experimentada banqueta de l´equip vallesà s’anaven fent evidents i posava en un lleuger avantatge a l’equip vallesà abans del descans de 3 gols.
A la segona part, un cop transcorreguts els primers minuts i vist que les opcions de victòria eren complicades, s’optava per moure la banqueta d’una manera més continuada i mirar que tota la plantilla pogués fruir del partit i els jugadors més habituals no tinguessin un desgast  excessiu, ja pensant amb la jornada del dia següent. El marcador final era de Unió Esportiva Sarrià 24 – BM Granollers 37.
El partit pel tercer i quart lloc, es disputava el diumenge pel matí, altre cop a les 11h.  Aquest  va ser més igualat i emocionant. Els cadets de la UES es volien acomiadar de l’afició amb una victòria i més, recordant el partit de feia 7 dies havien perdut a La Roca i els hi havia deixat mal regust de boca.
Tot i dominar tota la primera part, gràcies a un gran inici de partit, no es va poder mantenir el ritme i en la segona, l´equip no va saber regular el seu joc.
Faltant poc més de 4 minuts per finalitzar, el partit semblava que ja tenia un clar guanyador, el BM La Roca que guanyava de 4 gols. Un últim intent a l’heroica no es va produir, ja que a falta de 20 segons els sarrianencs van tenir pilota per empatar el partit i anar a la pròrroga però, es va desaprofitar. La Roca acabava guanyant el partit per 34 a 36.
El BM Granollers es va alçar amb el títol de campió després de superar a la final en un disputadíssim partit al FC Barcelona per 31 a 27.