16 d’abr. 2014

Una explosió en un pis de Palamós provoca cremades de gravetat a sis joves, un d'ells està en estat crític

Ràdio Sarrià.
Sis joves de Palamós van resultar ferits de gravetat ahir a la tarda a causa d'una explosió en un pis de Palamós, un dels joves de 20 anys, es troba en estat crític. Els sis joves d'entre 19 i 27 anys van ser traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.
Les causes de la deflagació s'estan investigant tot i que tot apunta que estaven manipulant ampolles de recàrrega per a encenedors i van encendre una cigarreta que va causar una guspira produís l'explosió.
Els fets van passar cap a un quart de set de la tarda en un habitatge del carrer Gaspar Matas n. 45 de Palamós. L'explosió va afectar el pis de la segona planta, a causa de la deflagació es van trencar els vidres d'algunes finestres i es cremar el matalàs de l'habitació on hi havia els joves, en el moment dels fets hi havia en el menjador el pare d'un dels joves que els va auxiliar. 
El jove en estat crític té 20 anys i va ingressar a la Vall d'Hebron amb prop del 45% del cos cremat, va ser traslladat en  helicòpter medicalitzat dins a l'hospital.
Segons l'Alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Farrés, en el moment de l'explosió hi havia al pis el pare d'un dels nois, que va resultar il·lès i que va assegurar que no tenia ni idea de que havia pogut passar.