7 de maig 2014

Els Wolves tindran dos equips als campionats d’Espanya que es celebren a Calatayud.

Futbol Americà Cadet dels Wolves
Ràdio Sarrià. Wolves
L’equip de futbol americà cadet dels Wolves i l’equip de flag sub15 es desplaçaran a principis de juny fins a Calatayud per disputar els campionats d’Espanya de les respectives competicions. La classificació s’ha certificat perquè els dos equips han entrar a la final four de les competicions catalanes que els dona dret a participar en aquesta competició.
Pel que fa a l’equip cadet serà la primera participació als campionats d’Espanya ja que aquesta és la segona temporada en funcionament, l’any passat es van quedar a les portes de la final four amb una cinquena plaça i enguany han assolit el repte. L’equip sarrinanec no es perfila com a favorit en cap de les dues competicions, tot i així el nivell millora cada dia i no descarten cap sorpresa malgrat l’objectiu principal és agafar experiència i gaudir d’aquesta competició.
Futbol Flag Sub 15 de Wolves
L’equip de flag sub15 ha seguit una trajectòria paral·lela, classificant-se en quarta posició a la fase regular de la lliga catalana que dona dret a jugar la final four catalana i la competició espanyola. En aquest cas però serà la segona participació en uns campionats d’Espanya ja que la temporada 2011-12 va ser campió d’aquesta competició.
To un èxit per els Wolves ja que els seus equips de base segueixen entre els millors de Catalunya i Espanya.



Enric Sucarrats. Entrenador