5 de maig 2014

La PAH Girona-Salt manté a Marta Afuera com a portaveu

Ràdio Sarrià.
Foto: Toni Ferragut
En un comunicat la PAH diu que manté a Marta Afuera com a portaveu i que seguiran treballant per el dret a una vivenda i una vida digna i demanen respecte per aquesta decisió de l'assemblea de la PAH Girona-Salt, formada per 149 persones remarca en el comunicat que mai han expulsat a la seva companya Marta Afuera i, que després d'un procès de debat en diferents assemblees , han decidit mantenir-la per una amplíssima majoria, com a una de les seves portaveus. L'Assemblea demana respecte per la decisió.
Segons la PAH Marta Afuera, s'ha agafat un recés temporal per recuperar-se de la pressió la lluita intensa i que passades unes setmanes la PAH li ha demanat que quan ella decidís, seguis amb les funcions de portaveu. L'acord definitiu es varen prendre el passat dijous durant l'assemblea i en una votació on 142 persones van votar a favor, ningú va votar en contra i hi va haver una abstenció. Un grup de 6 persones que es van manifestar en contra durant el debat van marxar de l'assemblea abans de la votació.
D'altra banda la PAH també anuncia el desallotjament aquesta setmana de tres famílies de la PAH Girona-Salt i demanen el suport de tothom per acoseguir parar els desallotjaments.