7 de maig 2014

L’Ajuntament de Girona convoca el III SmartFilms i el concurs d’Instagram de Girona, Temps de Flors

Ràdio Sarrià.
L’Ajuntament de Girona, a través de Girona Film Office, convoca de nou el concurs SmartFilms. Enguany, però, ha patit algunes modificacions en les bases, com ara que s'amplia el termini de rodatge i es desvincula d'esdeveniments concrets, com les Fires de Sant Narcís o Girona Temps de Flors, com s'havia fet anteriorment.
El concurs consta d'una sola categoria de gènere i temàtica lliures i l’única condició és que els films han d'estar gravats amb un dispositiu mòbil. Els curtmetratges s'hauran de rodar en localitzacions de la ciutat entre el 7 de maig i el 22 de juny de 2014. Es concedirà un únic premi per valor de 1.000 euros, una de les majors dotacions econòmiques del país en aquest tipus de concursos. Els tres vídeos finalistes es projectaran en el marc de la gala d'entrega de premis de la 26a edició del Festival de Cinema de Girona del 19 de juliol de 2014.
D’altra banda, el consistori i Igers Girona convoquen el concurs d’Instagram de Girona, Temps de Flors. La iniciativa dóna continuïtat al concurs de l’any passat, on van participar prop de 4.400 fotografies. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Girona torna a apostar per una xarxa de referència que té un públic gironí molt actiu. L’objectiu és que ciutadans i turistes puguin participar, entre el 9 i el 20 de maig i a través de l’etiqueta #instaflors, d’una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar la ciutat arreu del país i fora de les nostres fronteres.
Les imatges que van participar en el concurs l’any passat han tingut un paper molt actiu en la promoció de la ciutat i del propi esdeveniment d’enguany: des de la Sala Oberta, fins a l’exposició al vestíbul del Teatre Municipal de Girona, l’exposició a la Casa dels Entremesos de Barcelona (que encara es pot visitar fins al 18 de maig), el túnel de l’estació de l’AVE o el regal en format postal que s’està repartint arreu del país. Els premis s’entregaran el 22 de maig en el marc del #MeetGironaEmociona, la segona trobada d’igers de les comarques gironines, que tindrà lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona