7 de maig 2014

Girona acull la celebració del Dia de la Terra Timberland

Ràdio Sarrià.
Girona ha estat durant el dia d’avui l’escenari de la celebració del Dia de la Terra Timberland, un activitat de responsabilitat social corporativa que l’empresa promou des de fa 16 anys. Gràcies a la tasca d’un grup de comerciants voluntaris i voluntàries de l’empresa i dels alumnes de la Casa d’Oficis de Viverisme i Manteniment de les Hortes de Santa Eugènia de l’Ajuntament de Girona, es rehabilitaran els espais dels aiguamolls de les hortes. L’activitat ha estat organitzada amb la col·laboració de l’empresa Calçats Peacock, que és qui representa la marca de sabates Timberland a Girona.
El primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, Jordi Fàbrega, ha agraït tant a l’empresa com a la marca “haver tingut l’encert d’escollir Girona per portar a terme aquesta acció el dia d’avui”. “Entre tots plegats, voluntaris de l’empresa i alumnes de la Casa d’Oficis de l’Ajuntament, ajudareu a arranjar i millorar una zona de l’itinerari des aiguamolls de les hortes que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania. I, a més, amb aquesta acció es permetrà adequar l’espai per tal que hi accedeixin persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat. Entre d’altres actuacions, es crearà un mirador accessible per persones amb mobilitat reduïda, es col·locarà senyalització, es repararà i s’instal·larà nou mobiliari i es realitzaran actuacions de manteniment general.
L’Earth Day o Dia de la Terra és una activitat de responsabilitat social corporativa promoguda des de fa 16 anys per la marca de sabates Timberland que se celebra en més de 20 països al llarg del món i en la qual els treballadors de l’empresa destinen una jornada laboral a la realització de projectes en benefici del medi ambient i la conservació del medi natural. La regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, ha ressaltat que “es tracta d’una iniciativa exemplar que demostra la implicació del teixit comercial i empresarial de Girona amb la conservació del medi ambient local, una iniciativa que ens agradaria estendre també a altres sectors i empreses”.