6 de maig 2014

L'Obra Contes Esborrajats de la CIA InQuiet Teatre va inaugurar ahir a la tarda amb gran èxit el segon Festival Espaid'Art al Centre Comercial Espai Gironès

Ràdio Sarrià.
Contes Esbojarrats
L’obra Contes Esbojarrats de la companyia InQuiet Teatre va inaugurar ahir, amb gran èxit, el segon festival d’Arts en Viu ESPAIdART, que se celebra fins al 7 de juny al centre comercial Espai Gironès. Prop d’un centenar de persones van assistir al primer dels espectacles diaris que s’han programat. Avui i demà, a les 18h, en un teatre que s’ha instal·lat a la planta baixa, es portaran a terme també espectacles per als més petits dins el MINIFEST, un dels apartats que inclou el festival.
ESPAId'ART és una iniciativa pionera i que es consolida com a referent de l'art i la cultura, amb trenta espectacles de música, teatre i dansa de trenta companyies que se celebrarà a les instal·lacions de l'Espai Gironès fins el 7 de juny i que són gratuïts.
L'objectiu és apropar la cultura al gran públic i crear una plataforma de difusió de les companyies protagonistes del festival. La iniciativa s'organitza coincidint amb el novè aniversari del centre comercial, amb Salvador Sunyer de padrí.
El pressupost que es destina és de 42.000 euros, un 5 % superior a l'edició anterior.
El Festival inclou una programació diària excepte el diumenge. Enguany amb una divisió de tipologies artístiques. Una de les principals novetats són els Unpluggeds on joves cantautors i músics catalans presentaran les seves propostes musicals els dijous a les 19h. Per als petits s'ha creat el Minifest, un espai on de dilluns a dimecres s'hi representaran espectacles infantils mentre que els divendres i  dissabtes hi haurà espectacles per a tots els públics. Es poden consultar els espectacles a la plana web del festival www.espaidart.net