28 d’oct. 2014

El grup municipal del PSC de Sarrià de Ter considera que la ubicació del Centre de Visitants a Sarrià de Ter no és la més òptima i es mostra d'acord amb el President del Consell Comarcal del Gironès

Ràdio Sarrià.
El regidor del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Roger Casero està d'acord amb el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets que va manifestar que Sarrià de Ter, no és la millor ubicació per el Centre de Visitants del Gironès i que si estigues ubicat a Girona, tindria més visitants.
Pel regidor de l'oposició, Roger Casero la ubicació de Sarrià no responia a una qüestió estratègia turística, sinó a la disponibilitat del govern de Sarrià i les seves facilitats i per minimitzar la inversió.
Casero comparteix amb el president de l'ens comarcal "que està fora de lloc i que la ubicació no és la óptima", ja que no ha aconseguit atraure els visitants que hi havien d'anar i considera que ara hi ha el risc que Sarrià de Ter quedi fora de lloc.
Casero es pregunta que passarà amb aquest equipament, quan sense posar en risc la subvenció de la UE es pugui desplaçar en un altre lloc i adverteix que "s'haurà de veure com retorna a l'Ajuntament i amb quins costos, uns interrogants que tenim sobre la taula".

Casero el seu grup ja va dir abans que s'inaugurés que aquesta no era la millor opció per Sarrià, perquè hipotecàvem el centre cultural i amb l'auditori que encara està pendent de fer" segons el regidor socialista.
L'altre grup de l'oposició CiU a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, no faran declaracions fins a tenir coneixement de les declaracions del president del Consell Comarcal, segons Dani Coll.