23 d’oct. 2014

Maüra, filla de la terra s’inspira en l’univers del pintor Joan Miró per apropar a petits i grans la creació de l’univers

Ràdio Sarrià.
Maüra, filla de la terra és un espectacle de públic familiar que s’estrenarà el proper diumenge 26 d’octubre en el marc de Temporada Alta coincidint amb les fires de Sant Narcís. El muntatge, de la companyia catalana Sifó, està creat i interpretat per Marta Gorchs, fundadora de la companyia amb Agustí Cardona. El muntatge, inspirat en les peces senzilles i simbòliques de l’artista Joan Miró, és un homenatge als infants que cada dia reinventen el nostre món a través del joc i la imaginació.
Maüra, filla de la terra és un espectacle visual que explica la creació del sol, la lluna i les estrelles. Aquest muntatge, recomanat a partir de 3 anys, convida a un món de meravella on la protagonista, Maüra, una titella que comparteix escenari amb Gorchs, convida a grans i a petits a acostar-se al llenguatge plàstic i, en especial, a l’univers pictòric de Joan Miró. El fil conductor de la historia és un conte d’orígens, un conte tradicional que explica el començament del món des de la fantasia i la creativitat; a través d’un viatge sensorial ple de personatges que transporten el públic de la terra al cel.