17 d’oct. 2014

Reine treu al mercat dos nous models de plataformes pujaescales

Ràdio Sarrià.
L'empresa Reine, situada a Sarrià de Ter, fabrica dos nous models de plataformes pujaescales que comercialitza sota les marques de Ger i Osor pensades per ajudar a persones que utilitzen cadires de rodes, cotxets, etc, tant en espais públics com particulars. La consolidada posició de Reine en el mercat de dispositius per a l'accessibilitat de persones amb problemes de mobilitat, permet a aquest fabricant treure al mercat una opció eficaç i econòmica tant per trams d'escales rectes com per a trajectes no lineals. La plataforma Ger és una solució rendible per a escales rectes, i es pot instal·lar tant en l'exterior com en l'interior. Compta amb un disseny modern i innovador i els màxims estàndards de seguretat i fiabilitat. Per la seva banda Osor està concebuda com l'opció més assequible, de disseny robust i compacte per salvar escales amb revolts o canvis de nivell. També pot emplaçar tant en interior com exterior i el seu desplaçament és suau, silenciós i sense vibracions. 
Les plataformes es desplacen mitjançant un únic rail que es pot fixar sobre la paret o en pilars.  Tant la plataforma com els braços es repleguen automàticament i ocupen el mínim espai possible.
Reine SA és una de les empreses més importants del sector de fabricants i distribuïdors de sistemes d'elevadors a l'estat espanyol. L'empresa, que compta amb una trajectòria de més de 60 anys al mercat, està expandint el seu model de negoci, aportant solucions innovadores i tecnològiques en sistemes d'elevadors a mida, per solucionar qualsevol obstacle d'accessibilitat, barreres arquitectòniques o per a l'elevació de càrregues.