28 de des. 2014

Neix un nou partit a Sarrià el "Tot X Sarrià de Ter "que es presentarà a les properes eleccions municipals i Xavier Soto serà el seu candidat a l'alcaldia

Ràdio Sarrià.
Neix un nou partit a Sarrià de Ter el Tot X Sarrià de Ter, que es presentarà a les properes eleccions municipals del mes de maig, el seu cap de llista és Xavier Soto. 
Segons Soto la seva intenció és fer una candidatura oberta a tots els sarrianencs que vulguin participar en el nou projecte de Tot X Sarrià de Ter. Soto considera que a Sarrià les coses es poden fer d'una altra manera i les claus son saber escoltar, més participació i més comunicació i transparència.  També creu que les majories absolutes no són bones i que canviar dinàmiques es positiu per el poble.
La nova candidatura sarrianenca,  que disposarà d'una web informativa, estarà integrada per gent compromesa amb Sarrià i amb ganes de treballar pel poble, una llista  oberta a tothom,  segons el seu candidat.
Per Soto,  Sarrià de Ter necessita nous projectes i nova gent, "els regidors actuals no es donen compte de petites coses que es poden fer" assegura Soto.
Xavier Soto que té 59 anys d'edat és nascut a Barcelona, està casat i té tres fills.  Ex director de banca i fa dos anys que viu a Sarrià de Ter (al Pla dels Socs).
Segons ha avançat a Ràdio Sarrià la presentació oficial del nou partit es farà a finals de gener.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dos anys a Sarrià i ja vol encapçalar una llista?? pot semblar arriscat, però no podem negar la valentia de intentar-ho. M'agrada l'idea d'un grup independent amb gent independent, s'haurà d'envoltar de gent amb experiència i molta il·lusió.

Crec sincerament que diu molt d'aquells que volen intentar millorar aquelles coses que ho necessiten realment, almenys intentar-ho.

Felicitats.