11 de febr. 2015

550 regatistes representants de 22 països a la regata International Vila de Palamós Optimist Trophy.

Ràdio Sarrià.
El XXVI International Vila de Palamós Optimist Trophy, se celebrarà des d'aquest divendres 13 fins diumenge 15 de febrer, s'ha presentat aquest migdia a l’Espai del Peix a Palamós amb el president del Club de Vela Palamós, Miquel Aviñó; l'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés; el representant Territorial del Consell Català d’Esports a Girona, Josep Pujols; i el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó.
La International Vila de Palamós Optimist Trophy està inclosa en el prestigiós circuit Optimist Excellence Cup que organitza l'Associació Espanyola de la Classe Internacional Optimist (AECIO) i de la qual formen part a més de la regata gironina, el Trofeu Ciutat de Torrevieja, el Trofeu Ciutat de Palma i el Trofeo AECIO.
Hi participaran 550 embarcacions de 22 països. En aquesta edició i participaran vuit joves regatistes del Club de Vela Palamós (CVP) seran presentats a la prova competint amb la resta de tripulacions internacionals. Hi participa Espanya (168), França (113), Itàlia (74), Alemanya (63), Gran Bretanya (21), Estats Units (17), Suïssa (16), Rússia (12). La resta de països participants són: Bèlgica, Bermuda, Croàcia, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, Hongria, Israel, Lituània, Mònaco, Noruega, Romania, Rússia i Suècia.