17 de febr. 2015

Crespià celebrarà aquest proper cap de setmana la 36ena Fira de la Mel

Ràdio Sarrià.
Crespià celebrarà aquest pròxim cap setmana la 36ena Fira de la Mel, la programació començaarà dissabte la començarà amb amb caminada popular, que tindrà un cost de cinc euros i a les dotze es farà la inauguració de la Fira, a dos quarts d’una, actuació de l’Esbart Dansaire de Fontcoberta.
A les quatre, tindrà lloc una audició de sardanes a la plaça a càrrec de la cobla La Principal de Banyoles. A dos quarts de cinc, a l’església la Perleta i els Mitjons amb el seu espectacle “Ka-ke-ki Kontes” i tot seguit xocolatada organitzada pel Punt de Lectura de Crespià.
A les onze del matí actuació de la Colla Castellera de Figueres , l’ofici solemne amb acompanyament d’orquestra i, cercavila dels Capgrossos de Crespià i Esponellà, acte que estarà amenitzat pels timbalers Batecs del Fluvià. Per finalitzar audició de sardanes a la plaça amb la cobla Rossinyolets.  Durant tota la jornada a la pista esportiva  inflables i jocs per a la mainada.  També hi haurà una exposició de pintures de Josep Maria Rigall, dins la capella de Santa Llúcia, als baixos de l’Ajuntament.
La Fira de la Mel espera uns 30.000 visitants.