20 de febr. 2015

El Ballet de Bombillas a l'escenari de les Nits del Coro

Ràdio Sarrià.
Aquest dijous a la nit la Cafeteria del Coro s'ha tornat a omplir d'un públic que va gaudir de l'espectacle de la Cia. Burbujas de Soda "El ballet de bombillas".
Un espectacle on l'artista Eleazar Fanjul, un personatge està emvoltat d'objectes de vidre, onze escenes on tot s'encen, salta i balla, sobre una petita taula, que és un veritable escenari. La foscor absoluta, s'encén l'escenari i la música fa ballar. Un col·leccionista de quincalla, amb un llenguatge de joc poètic absurd. L’estil, l’elegància i la ximpleria es fonen, amb cada nota musical, per a donar al públic una peça única al món de les miniatures. Sens dubte quan acaba un espectacle, alguna cosa queda a l’aire... la sensació d’haver vist un autèntic ballet de bombetes. Un espectacle de molt èxit amb el que Eleazar ja porta més de 1.000 representacions.
El proper dijous les Nits del Coro porten l'espectacle Pau I el Conqueridor de la Cia Teatre a la Llauna i l'Avi Robert. L'espectacle comença a dos quarts de deu del vespre i el preu de l'entrada són 3 euros.