20 de febr. 2015

L'Ajuntament de Sarrià convoca la 35a edició dels Premis Literaris Sant Jordi

Ràdio Sarrià.
L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, ha convocat la 35a edició dels Premis Literaris Sant Jordi amb tema lliure i dues categories, juvenil i adults i les modalitats de poesia i prosa. La data màxima de presentació dels treballs és el dia 27 de març.
El premi de la categoria juvenil és un llibre electrònic per cada modalitat i en la categoria d'adults 150 euros per a cada modalitat.
El lliurament dels premis, tindrà lloc el dia 22 d'abril a les 8 del vespre a la Biblioteca Emília Xargay.
Els nens i nenes també estan convocats a participar als Premis Sant Jordi, el tema és la llum i ha la categoria de petits, mitjans i grans i les modalitats són poesia i prosa. Els treballs s'han de presentar a l'Escola Montserrat i, la data màxima és el dia 25 de març. El lliurament de premis es farà el dia 24 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Emília Xargay. Els premis són lots de llibres per a cada modalitat.
D'altra banda la Biblioteca Emília convoca el V Concurs de Punts de llibre de Sant Jordi per a nens i nenes de 3 a 12 anys. El tema és "Els contes clàssics". La data màxima per entregar el punt de llibre és el dia 8 d'abril. El premi és l'edició del punt de llibre guanyador i un lot de llibres.
L'entrega de premis es farà el dia 24 d'abril a la Biblioteca. 
La Biblioteca Emília Xargay també celebrarà la Revetlla de Sant Jordi amb activitats per a totes les edats a partir de 2/4 d'6 de la tarda, lliurament dels premis Sant Jordi, un concert a càrrec de la cantautora Sara Terraz i un pica pica i una copa de cava per a tots els assistents.
Més imformació sobre els Premis Literaris Sant Jordi al web www.sarriadeter.cat