25 de febr. 2015

El PSC de Sarrià de Ter expressa la seva preocupació per les irregularitats de l'empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
El regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Roger Casero al torn obert de paraules del ple municipal, va expressar en el ple municipal, la seva preocupació per les irregularitats de l'empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter i que Sarrià de Ter també forma part d'aquesta companyia.
En els mateixos torn obert de paraules Casero va interessar-se per una informació que va sortir de la Generalitat que s'estava buscant inversors per reactivar Torras papel
L'alcalde, Roger Torrent va informar que se'n farà un seguiment, ja que sembla que les praxis de l'empresa alhora de gestionar no han estat del tot correctes tot i que va advertir que "hi ha declaracions que no són certes com que els Ajuntaments han deixat de cobrar uns diners, ja que el contracte no ho estipulava". Torrent considera que "aquestes afirmacions han intoxicat el debat". 
L'Ajuntament de Girona va posar en marxa una comissió de seguiment i segons Torrent ja s'ha demanat que els facin arribar les consideracions. Pel que fa a la Torras, Torrent va confirmar que tant la Generalitat com l'Ajuntament "estan buscant inversors que reprenguin l'activitat a la zona de Torras, i generin una altra vegada activitat, llocs de treball i riquesa". Torrent va confirmar que hi havia hagut contactes amb empreses i inversors interessats com "Invest In Catalonia"; amb Director General d'Indústria o amb el Conseller però que no hi ha res concret. "La Torras és un element simbòlic i fonamental per comarques gironines" segons va assegurar Torrent.