25 de febr. 2015

El sarrianenc l'Oriol Aymerich guanyador del UNIDESERT 2015

Ràdio Sarrià.
El sarrianenc l'Oriol Aymerich guanyador del UNIDESERT 2015. L’equip AX-MEN està format per un grup d’universitaris gironins encapçalat per els pilots Alvaro Tejero i Oriol Aymerich (Sarrià de Ter), estudiants d’enginyeria a la UdG. L’equip el formen Marta Recasens (estudiant de Treball Social), Jordi Garcia (Sarrià de Ter) (estudiant d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica), Gerard Garcia (estudiant d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica), Adriana Recasens (estudiant d’Arqueologia), Mar Huercio (estudiant de Medicina).
L’equip es va formar arran del desig de buscar nous reptes, les ganes d’aventura i de començar en el món dels raids i a més poder ajudar a nens i nenes del Marroc, a partir de la donació de material solidari durant el recorregut d’aquest.
La UniDesert és un raid solidari on participen estudiants de entre 18 i 28 anys de tot Espanya. El raid es recorre amb cotxes de més de 20 anys amb una preparació mínima, durant 9 dies i a través del Marroc. Els equips, formats per dos persones, aporten un mínim de 30kg de material solidari, que s’entreguen a les poblacions més desfavorides del desert marroquí. Treball en equip, estratègia, esforç i ingeni són alguns dels valors que ofereix aquesta experiència en terres africanes, on neix la satisfacció d’haver superat un repte excepcional, i descobrir tant noves amistats, com nous punts de vista personals davant de futurs reptes personals. L'Oriol i l'Alvaro van sol·licitar la col·laboració de l'ajuntament de Sarrià  i conjuntament varen buscar maneres per aconseguir material solidari per aportar a aquesta aventura 
El raid va començar el dia 15 de febrer fins al 21 que va finalitzar a Marrakech, on l'Oriol i l'Alvaro van aconseguir la victòria.