25 de febr. 2015

L'Alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent es presenta oficialment aquest divendres com a candidat a la reelecció per les properes eleccions municipals

Ràdio Sarrià.
L'Alcalde de Sarrià de Ter i Diputat al Parlament, Roger Torrent, es presentarà oficialment com a candidat a la reelecció com alcalde , aquest divendres 27 de febrer a les 20.30h al Coro.
Roger Torrent és alcalde des de l'any 2007 i regidor des de 1999 i Diputat d'ERC al Parlament de Catalunya des de novembre de 2012. A les anteriors eleccions municipals va aconseguir una majoria absoluta 9 dels 11 regidors. 
Roger Torrent és nascut el 19 de juliol de 1979, Casat i pare de dues nenes.
Politòleg i Tècnic Urbanista, LLicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona,  Màster Estudis Territorials i Urbanístics (UPC i UPF), Postgrau en Dret Urbanístic (UPF)
Postgrau en Comunicació Política, Postgrau en Gestió d’Administracions Locals (UAB). Portaveu d’ERC a la Diputació de Girona des de 2011 fins novembre de 2012, Secretari de Política Municipal de la Federació Regional d’ERC a Girona i Membre de la Comissió Municipalista de Catalunya i de la Comissió de Govern Local de Catalunya (2007-2011).
D'altra banda CiU presentarà un nou candidat, encapçalarà la seva llista l'exregidor de l'Ajuntament de Sarrià de Ter,  Jordi Costa, que ja havia format part de l'equip de govern l'any 2007 quan va haver-hi pacte entre ERC i CiU.
Pel que fa al PSC, el regidor socialista, Roger Casero no ha confirmat encara si tornarà a encapçalar la llista del PSC, segons Casero d'aquí a un parell de setmanes podria donar a conèixer la seva decisió tot i que es mostra disposat a tornar a encapçalar la candidatura dels socialistes.
L'anterior candidat del PP a les passades eleccions municipals del 2011, Antonio Marín, que es va presentar per primera vegada a les passades eleccions i, que no va aconseguir representació a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Antonio Marín ja ha confirmat que no es tornarà a presentar com a candidat del PP a Sarrià de Ter.