23 de febr. 2015

La Generalitat fa un acte de reconeixement a les Joves Promeses de l'Esport Gironí, al jugador de la UES Natan Suarez i a l'equip de juvenils de la UES i els Wolves de Sarrià de Ter

Juvenils UES
Natan Suarez

Ràdio Sarrià.
El proper 3 de març la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya farà un reconeixement a les joves promeses de l'esport gironí a títol individual i per equips a esports col·lectius.  Entre els guardonats hi ha el jugador Natan Suarez (medalla de plata de la selecció catalana juvenil d'handbol) i  l'equip de juvenils de la UE Sarrià van aconseguir la medalla Bronze als campionats d'Espanya de juvenils d'handbol, la temporada 2013-2014.
Els Wolves  també seran guardonats amb aquest reconeixement, l'equip de cadets de football dels Wolves de Sarrià de Ter i els de sub 15 de football flag per quedar tercers dels Campionats d'Espanya la temporada passada.
L'acte de reconeixement es farà a l'Auditori de Girona a les 7 de la tarda i serà presidit pel Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau.
Els clubs esportius gironins havien de presentar les seves candidatures en les categories cadet i junior dels esportistes o equips que haguesin guanyat una final catalana o fet podi en una competició de nivell superior, o guanyat en categoria absoluta en competicions federades.