23 de febr. 2015

Se suspèn l'actuació del contorsionista rus Alexandr Batuev a causa del fort vent

Trushin love
Ràdio Sarrià.
El Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres va haver de suspendre ahir al migdia l'actuació del contorsionista rus, Alexandr Batuev al Castell de Quermançó, per motius de seguretat degut a la forta tramuntana que bufava ahir a la zona.
Aquest proper dijous 26 de febrer al vespre s'inaugura la 4a edició del Festival Internacional del Circ de Figueres i fins el 2 de març al Recinte Firal de Figueres, on es podran veure les millor actuacions d'artistes de circ internacional, que enguany comptarà amb les actuacions de més de 70 artistes de 16 països, enguany amb una gran carpa sense columnes  i grada inclinada que permetrà una bona visibilitat a tots els espectadors amb un total de 14 representacions amb capacitat per a 2.214 espectadors cadascuna.
Hi ha dos espectacles l'espectacle vermell i l'espectacle blau i la final de dilluns l'espectacle d'Or on es farà el lliurament dels guardons.
D'altra banda a la Casa Empordà es pot veure la maqueta de circ més gran "Gleich, el circ miniatura més gran del món, que es podrà visitar fins el 2 de març.