10 de febr. 2015

Ryanair suprimirà 13 rutes des de Girona aquest proper estiu

Ràdio Sarrià.
L'aerolínia irlandesa Ryanair suprimirà tretze rutes a l'aeroport de Girona i quatre rutes a l'aeroport de Reus de cara a l'estiu, el que suposarà una davallada de passatgers. Suprimirà destinacions del Regne Unit: East Midlands, Birmingham, Luton i Bristol. Ara a l'hivern s’ofereixen 11 destinacions i a l'estiu es passarà a les 7, la meitat que al 2014.
Ryanair diu que la causa de la supressió és que la flota és més reduïda i que s'han hagut de treure avions de Reus i de Girona per volar a altres llocs. El seu director executiu, Michael O'Leary, explica que davallaran els passatgers d’aquests dos aeroports secundaris, però en canvi l’aeroport del Prat preveu un increment d’un milió de viatgers.
De cara a la temporada d'estiu (entre abril i octubre) i en relació amb l'estiu passat, la irlandesa suprimeix 13 rutes a Girona entre les quals Lappeeranta (Finlàndia) i Skelleftea (Suècia)
L'aerolínia irlandesa Ryanair preveu augmentar en un milió el nombre de passatgers que passaran aquest any per l'aeroport del Prat, fins als 5,3 milions, però pronostica descensos de 200.000 i 100.000 clients a Girona on rebrà 1,5 milions i a Reus 315.000 clients. 
La companyia, està a l'expectativa de rebre 40 nous Boeing 737 el 2016, O'Leary.