10 de febr. 2015

El Consell Municipal Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de Girona codemna una agressió homòfoga que es va produïr a la ciutat

Ràdio Sarrià.
Informen en un comunicat d'una agressió homòfoga que es va produir el passat 20 de desembre a la carretera Barcelona, a l’altura de la Telefònica, de Girona, que  es va produir a plena llum del dia.
Segons els comunicat:
Un pacífic ciutadà va ser agredit amb crits homòfobs sense cap provocació prèvia. Des del Consell Municipal Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals (LGTB) de Girona volem expressar la nostra condemna i repulsa a aquesta agressió homòfoba.Les discriminacions homòfobes són un atac als drets humans que no es poden permetre. És per això que el nostre país s’ha dotat d’una llei contra la discriminació de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (Llei 11/2014). Dins del marc d’aquesta llei, el Consell Municipal LGTB de Girona farà tot el possible per aplicar els articles 27 i 29 de la llei, en què es garanteix el dret a rebre de manera immediata una protecció integral, real i efectiva, i a rebre tota la informació i assistència jurídica especialitzada. Girona ha de ser una ciutat diversa i plural on tothom es pugui expressar sense cap discriminació. Mostra d’això, Girona és la segona ciutat de l’estat a tenir un Consell Municipal LGTB. Des d’aquest Consell Municipal LGTB es treballarà per tal que sigui efectiva una tutela d’aquest greu cas. Insistim en la necessitat d’implementar la Llei 11/2014 per prevenir casos com el que ha succeït i preservar Girona d’actituds i accions discriminatòries contra la comunitat LGTB.