19 de febr. 2015

Xerrada amb els components de l'obra La Farsa dins el cicle Troballes

Ràdio Sarrià.
El Centre de formació teatral El Galliner en col·laboració amb la Sala La Planeta organitza dins el cicle Troballes, una xerrada amb els components de l’obra La Farsa de Walworth, a la Sala La Planeta, un cop acabada la funció. Les Troballes són unes trobades periòdiques amb creadors de l’àmbit de les Arts Escèniques, per tal que aquests puguin compartir les seves impressions professionals amb el públic assistent.És per això que el diumenge, dia 22 de febrer a les 18h. podrem veure La farsa de Walworth, una obra d’Enda Walsh dirigida per Pere Puig, a la Sala La Planeta i al finalitzar l’obra trobar-nos amb tot l’equip. A la Troballa  hi participaran els seus protagonistes: el director, Pere Puig i els actors, Oriol Casals, Yolanda Sey, Jordi Subirà i Pep Vila.
Són les 11 en punt del matí en un pis de protecció oficial de Walworth Road a Londres. En dues hores, com és habitual, tres homes irlandesos consumiran sis llaunes de cervesa, quinze torradetes untades amb formatge, deu galetes wafers de color rosa i un pollastre rostit al forn, marinat amb una estranya salsa blava. En dues hores, com és habitual, cinc persones hauran estat assassinades.El dramaturg irlandès Enda Walsh va ser premiat amb el First del Festival Fringe d'Edimburgh amb aquesta peça que barreja una farsa delirant i un tèrbol drama domèstic, esquitxos de poesia i molt d'humor salvatge."La farsa de Walworth permet riure, però el riure va congelant-se: el seu món és sinistre, allò familiar es fa inquietant."  
"Un important i maratonià treball d'interpretació, molt ben emparat en la magnífica escenografia de Ricard Prat i Coll" (Núria Sàbat