6 de març 2015

Arriba l’11a edició del Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior

Ràdio Sarrià.
L’Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior que aquest 2015 arriba a l’onzena edició. El concurs coincideix amb l’exposició Girona, Temps de Flors, que enguany celebra la  60a edició. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzen el 26 de març.
“El Concurs d’Aparadorisme i Decoració, que cada any augmenta el nombre de participants, passant dels 40 del primer any als més de 120 del darrer, s’organitza amb el principal objectiu de fomentar la participació del comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors. Amb aquesta iniciativa es pretén alhora promoure la integració del sector comercial i turístic en el conjunt d’activitats que acull la ciutat al llarg de l’any”, ha explicat la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Coralí Cunyat. Per segon any consecutiu, hi haurà un premi popular que decidirà la ciutadania a través de votacions fetes per Facebook. Al perfil de Girona Turisme d’aquesta xarxa social (facebook.com/GironaTurisme), s’hi penjaran fotografies dels aparadors participants al concurs i les persones que hi vulguin participar podran votar l’aparador que més els agradi. A banda del premi popular, hi haurà tres premis més que concedirà el jurat del concurs. Aquest jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Girona, associacions de comerciants de restauració i hostaleria i entitats vinculades a l’exposició de Girona, Temps de Flors. Els criteris que es valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, l’ambientació, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra. Els comerços participants es podran identificar amb un adhesiu que farà referència al concurs situat als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix, la relació d’inscrits es podrà seguir mitjançant el programa de les flors i a la pàgina web www.gironatempsdeflors.cat
Les bases del concurs i les inscripcions es poden fer mitjançant la pàgina web de Girona, Temps de Flors (www.gironatempsdeflors.cat) i a les seus de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana.