6 de març 2015

Extingit l´incendi de la Paperera LC Paper 1881 S.A. de Beuda

Ràdio Sarrià.
Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest divendres al voltant d'un quart d'una del migdia l'incendi que ha afectava des d'aquest dijous passades les 6 de la tarda la paperera LC Paper 1881 S.A. de Beuda (Garrotxa).
El foc es va originar en una zona d'emmagatzematge exterior de paper, d'uns 400 metres quadrats, a tocar de la fàbrica.
Fins al lloc de l'incendi s'hi van desplaçar deu dotacions dels Bombers de la Generalitat i durant la nit quatre dotacions han fet tasques de remull a la zona de l'incendi. Aquest migdia, els pocs efectius que hi quedaven ja s'han anat retirant de la zona de l'incendi després que ja no hi ha perill que el foc de les bales de paper pugui revifar.
El foc ha calcinat i fet malbé centenars de bales de paper. Tot i l'espectacularitat de l'incendi, aquest no va causar ferits ni va afectar la nau de l'empresa.
A causa del fort vent, les flames van saltar fins a una zona boscosa a tocar de la fàbrica, que es troba prop de la N-260. Unes flames que els Bombers van apagar ràpidament.
D'altra banda, l'empresa té un dipòsit d'amoníac prop de la nau exterior, però les flames no el van arribar a tocar ja que els Bombers van remullar tota la zona per evitar que l'escalfor o qualsevol altre element pogués causar algun desperfecte més greu De moment, es desconeixen les causes de l'incendi.