11 de març 2015

Assalten i lliguen una dona de 70 anys a Girona

Ràdio Sarrià.
Una veïna de Girona de 70 anys va ser assaltada ahir a casa seva quan passaven pocs minuts de les 11 del matí, per dos lladres. El fets van passar ahir en un pis de la zona dels Químics de Girona,  la víctima estava sola a casa, el seu marit havia sortit i ells lladres disfressats de pintors van pujar cap a l´immoble al replà del cinquè pis van picar a la porta, la dona va obrir la porta i la van empènyer cap a dins amb força. Li van donar un fort cop de puny al cap i de seguida la van immobilitzar en una cadira del menjador. La van lligar amb brides de mans i peus i la van emmordassar i van començar a regirar la casa, es van emportar els telèfons mòbils, un tauleta, joies, diners i també estatuetes egípcies.
Va ser el marit de la víctima que és francès es va trobar la dona lligada en una cadira del menjador i va trucar el telèfon 112 i els Mossos d´Esquadra juntament amb dues ambulàncies del SEM es van presentar al lloc dels fets. 
Segons la descripció de la dona, els assaltants serian dos joves marroquins que parlaven en francès. Els investigadors dels Mossos estan estudiant que els lladres no actuessin per encàrrec i es desplacessin expressament des de l'Estat francès.