3 de març 2015

Avui es lliuren els Premis Joves Promeses de l'Esport Gironí entre ells hi ha els equips sarrianencs Wolves i de la UES

Sub 15 de football flag
Juvenils de la UES

Ràdio Sarrià.
La Representació Territorial de l'Esport a Girona lliurarà avui a les set de la tarda, a l'Auditori de Girona, la primera edició dels Premis Joves Promeses de l'Esport Gironí, que volen reconèixer i promoure els èxits individuals i d'equips gironins en diferents disciplines, enguany de 180 esportistes d'entre 14 i 18 anys. L'acte serà presidit pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau i  el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols.
Entre els guardonats hi ha el jugador Natan Suarez (medalla de plata de la selecció catalana juvenil d'handbol) i  l'equip de juvenils de la UE Sarrià van aconseguir la medalla Bronze als campionats d'Espanya de juvenils d'handbol, la temporada 2013-2014.
Els Wolves  també seran guardonats amb aquest reconeixement, l'equip de cadets de football dels Wolves de Sarrià de Ter i els de sub 15 de football flag per quedar tercers dels Campionats d'Espanya la temporada passada.
Els clubs esportius gironins havien de presentar les seves candidatures en les categories cadet i junior dels esportistes o equips que haguesin guanyat una final catalana o fet podi en una competició de nivell superior, o guanyat en categoria absoluta en competicions federades.