4 de març 2015

Comencen les Jornades de la Dona Treballadora de Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
                                                        Foto: Ràdio Sarrià
Aquesta tarda amb una sessió de portes obertes al curs de mitja, ganxet i trapillo a la Biblioteca Emília Xargay, a les 5 de la tarda han començat els actes de les Jornades de la Dona Treballadora de Sarrià de Ter que se celebren amb motiu del dia internacional de la dona (8 de març), a les 7 de la tarda es farà un taller de "Plantes medicinals i el cicle femení" al Centre Cívic La Cooperativa.
Les Jornades continuaran demà a les 7 de la tarda amb una xerrada amb l'escriptora Assumptà Montellà i el seu llibre "Elisabeth" al Centre Cívic La Cooperativa. A les 2/4 d'10 entrada gratuïta a l'espectacle de Les Nits del Coro, per a totes les dones de Sarrià que hagin anat a recollir la seva invitació a l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter.
Durant aquesta setmana, també hi ha jornada de portes obertes d'handbol a la UES i de futbol flag amb els Wolves. 
Divendres a les 5 inauguració de l'exposició "Dona i llum" de l'EB Confetti i l'Escola Montserrat a La Cooperativa. A les 8 del vespre Taller per a joves "La dona ara i abans".
Dissabte les Jornades comencen a les 9 del matí amb una caminada amb el Grup de Muntanya, en acabar esmorzar saludable per als participants. A les 11 del matí Cant obert a tothom amb els Cantaires de Sarrià al Coro. A les 5 taller de maquillatge al Coro amb Sílvia Planella a la Cooperativa i a la tarda sessions de portes obertes al Coro de classe de Pilates, Tai-Txi i Ioga Kundalini.
Diumenge Dia internacional de la Dona a 2/4 d'10 esmorzar de la dona treballadora i finalitzarà a les 10'30h documental i tertúlia a càrrec de la llevadora de Sarrià de Ter, Mercè Lladó.