4 de març 2015

Tornen els Sopa de Cabra

Ràdio Sarrià.
El grup de rock gironí Sopa de Cabra es va dissoldre el 2001 després de publicar el seu darrer disc "Plou i fa sol" i ara a l'any 2016 farà 30 anys. 
El passat mes de novembre ja va anunciar que treuria un nou disc coincidint amb el seu 30 aniversari i que el començarien a gravar aquest estiu.
A les xarxes socials al Facebook, Twitter i Instagram, ja han penjat la data d'un esdeveniment,  el dissabte 28 de març, anuncia algun esdeveniment que ha de tenir lloc en aquesta data.
Sopa de Cabra que es va fundar a Girona el 1986 després de desfer la banda va tornar als escenaris a l'any 2011 per commemorar els seus 25 anys i ja van deixar la porta oberta a tornar als escenaris. Gerard Quintana, Josep Thió, Eduard Font, Jaume Soler "Peck" i Francesc "Cuco" estan a punt...
La banda gironina ha començat a penjar a les xarxes algunes imatges antigues acompanyades d'alguns comentaris "Tota història, sigui gran o petita comença d'una manera, aquesta comença a mitjans dels vuitanta, uns post-adolescents s'ajunten els dissabtes per fer xivarri. 
El grup encara no té nom, potser tu els coneixes com a Sopa de Cabra." 
han penjat al seu facebook oficial.