12 de març 2015

Deu bandes participaran al "Strena't a l'Intro" en escenaris del Festival Strenes

Ràdio Sarrià.
Deu bandes participaran a “Strena’t a l’INTRO”, la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO, que tindrà lloc en escenaris del Festival Strenes els dies 10, 18 i 25 d'abril.
Les bandes que hi participaran són:  As You Want, Cala Vento, Korneiev, Últim Elefant i Lakaste, que han estat escollides pel jurat; Korxea, guanyadors de la votació popular; i les 4 bandes procedents d’altres concursos: Cru, del concurs Salt The Musics; Lád Cúig, de l’Amanida Sound; Mal Asunto, de l'Escena Bisbalenca; i Liar Desire, del concurs Joan Trayter de Figueres; amb els que INTRO col·labora.
Un total de 29 bandes gironines va ser admeses al procés de selecció. El jurat del concurs està format per l'MC i dinamitzador cultural Urban; el músic i productor Lluís Costa; i la cantautora Paula Grande, i al llarg de totes les fases s'hi aniran incorporant programadors i altres professionals del sector.
Per primer cop el concurs ha obert la possibilitat al públic de votar online  i durant nou dies prop de 2.500 persones van votar
Per primer cop l’INTRO s'inclou a Strenes. Les deu bandes seleccionades actuaran als escenaris de Sant Feliu (10 i 25 d’abril) i plaça de Santa Susanna del Mercadal (18 d’abril). En aquesta fase, s'escolliran 4 bandes per passar a la següent, que tindrà lloc a La Mirona. Durant la primera fase i amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d’informació per als grups emergents, l’INTRO ha organitzat, conjuntament amb l’Espai Marfà, dos tallers adreçats a bandes novells, un taller pràctic de com presentar la teva banda? a càrrec d'Alícia Martínez (periodista i professional de la comunicació) i Fran Arnau, programador i director del Festival ÍTACA, Cultura i Acció i un taller pràctic d’Eines i estratègies del màrqueting digital per a músics, a càrrec de Rubén Sierra, músic i Community manager de La Pegatina.