12 de març 2015

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per dos robatoris en domicilis i un furt al Baix Empordà

Ràdio Sarrià.
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà van detenir el dia 5 de març un home, de 36 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Torroella de Montgrí , com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de furt.
Els fets van passar la matinada del dia 5 de març una patrulla, que estava realitzant tasques de prevenció de robatoris a Torroella de Montgrí, va veure un home que sortia amb bicicleta d’una casa i anava amb molta pressa.
Als agents els va semblar sospitosa la reacció d’aquesta persona en veure’ls, per la qual cosa el van aturar. Li van fer buidar les butxaques i van veure que portava un embolcall que contenia diverses joies i un rellotge. Els mossos van preguntar a l’home sobre la procedència de les joies que portava i arran la poca credibilitat de les seves explicacions, van fer una recerca per la urbanització, davant la possibilitat que aquestes poguessin estar sostretes d’algun domicili. A pocs metres d’on havia sortit l’home, van localitzar una casa que presentava signes de forçament. Al costat de la porta hi havia eines i diversos objectes que algú havia apilat, possiblement amb intenció de recollir-los posteriorment. Els mossos van detenir a l’home com a presumpte autor dels robatori a l’habitatge. El mateix dia de la detenció, es va denunciar un robatori amb força en un domicili de la urbanització Torre Gran de Torroella de Montgrí. Entre els objectes sostrets hi havia diverses eines. Aquestes eren les que es van recuperar al domicili del qual havia sortit el presumpte lladre. A més, durant la investigació es van trobar indicis que relacionaven el detingut amb un delicte de furt que es va produir el passat 2 de juliol al pàrquing d’un supermercat situat a l’Estartit. En aquest cas va sostreure documentació i telèfons mòbils valorats en uns 700 euros. Per aquest motiu també se li va imputar el furt. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 6 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar la seva llibertat.