17 de març 2015

Humoristes, clowns, acròbates i espectacles per a totes les edats a la 8a edició Festival del Còmic de Figueres

Ràdio Sarrià.
Per Setmana Santa del 2 al 5 d'abril arriba el 8è Festival Còmic de Figueres  amb una programació que vol "abordar totes les sensibilitats de l'humor" amb espectacles dirigits a tots els públics segons els organitzadors que han presentat aquest matí la programació. 
La Plaça Catalunya acollirà 4 espectacles gratuïts de gran format del Festival del Còmic. El festival començarà amb la gala inaugural al Teatre El Jardí, el proper dia 2 d'abril i comptarà amb les imitacions de Carlos Latre,  la pallassa Laura Herts, Peyu els acròbates Acrobarouf .Fóra de cartell a la gala l'actuació del min anglès Les Bubb, una estrella a Anglaterra.
Un dels espectacles gratüits que es faran a la Plaça Catalunya és el dels acròbates Acrobarouf, que presenten per primer cop a l'estat espanyol un número d'alta dificultat tècnica amb l'humor de la pallassa catalana Pepa Plana 'Scratch!' és un número que combina diverses disciplines acrobàtiques amb una originalitat i una clara aposta per l'humor. L'espectacle tindrà lloc el divendres tres d'abril a les sis de la tarda.
També a la Plaça Catalunya el 5 d'abril a les 7 de la tarda "una de les grans festes del certamen" el concert de la Troba Kung-Fú i el Circ Cric de Tortell Poltorna, amb un espectacle que combina la música de la popular banda catalana amb l'univers circense.
Un altre dels plats forts del festival serà l'Orquestra de Cambra de l'Empordà sota la direcció de Jordi Puntí. L'actuació es farà al teatre Municipal El Jardí el 4 d'abril a les nou de la nit. El teatre Municipal El Jardí serà l'escenari el 5 d'abril a les nou del vespre de l'actuació del mediàtic Mag Pop que presentarà el seu espectacle 'La Gran Ilusión' i que ja té gairebé totes les entrades venudes.