17 de març 2015

Surt publicat el nou número de la Revista Parlem de Sarrià

Ràdio Sarrià.
La revista de cultura i informació local de Sarrià de Ter, Parlem de Sarrià, ja ha publicat un nou número el 90,  que correspon als mesos de setembre a desembre del 2014.
La portada és un dibuix de Sarrià de Ter de la Rosa Dachs, segons l'editorial de la revista <<en edicions anteriors, quan s'esqueia la Fira del Paper, la revista solia treure una foto de portada i reflectia les jornades, però enguany, el tancament de Torraspapel ha planat sobre la Fira>> la revista fa un repàs als temes d'actualitat dels mesos corresponents.
En aquest darrer número, el 90 hi ha articles sobre la Festa Major, la  Fira del Paper, l'any Vinyoli, de política local, una entrevista a Quim Mitjà i Pilar Brugués de "Cal Xixu" o "Ca la Pilar"; les activitats de l'Escola Montserrat, les Nits del Coro, la Biblioteca i les seves activitats, els Pastorets, la Mostra de Teatre del Centre Parroquial, el Critèrium esportiu entre molts d'altres reportatges o articles que hi podem trobar en aquest número del Parlem de Sarrià.
La revista es pot llegir també per internet www.parlemdesarria.org i poden llegir-sense descarregar a www.issuu.com/parlemdesarriadeter