El sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, Josep Roca explicarà el proper dilluns 23 de març, a les 7 de la tarda a l'Auditori Josep Irla que ha suposat pel restaurant la gira inèdita de l'estiu passat per Estats Units, Perú, Colòmbia i Mèxic, l'aportació gastronòmica i essencialment cultural que ha representat i també els seus efectes dins l'equip de treball.
La conferència organitzada per la Fundació Ciutat Invisible i titulada "La primera gira d'un restaurant" pretén posar en valor l'intercanvi cultural de la gira americana del restaurant i emmarcar-lo a la ciutat de Girona.
La gira va tenir lloc del 4 d'agost al 5 de setembre i, a parts dels tres germans Roca, Josep, Joan i Jorid, també van estar acompanyats per 20 membres de l'equip del restaurant.
La Fundació La Ciutat Invisible pretén, amb aquesta activitat, posar en valor l'intercanvi cultural d'aquesta gira i emarcar-lo a la ciutat de Girona per a futures experiències.
La Fundació La Ciutat Invisible pretén, amb aquesta activitat, posar en valor l'intercanvi cultural d'aquesta gira i emarcar-lo a la ciutat de Girona per a futures experiències.
La Fundació va organitzar la tardor passada les Jornades de Turisme Cultural Gir 180.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada