18 de març 2015

Josep Roca oferirà una conferència oberta per explicar “La primera gira d'un restaurant"

Ràdio Sarrià.
El sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, Josep Roca explicarà el proper dilluns 23 de març, a les 7 de la tarda a l'Auditori Josep Irla que ha suposat pel restaurant la gira inèdita de l'estiu passat per Estats Units, Perú, Colòmbia i Mèxic, l'aportació gastronòmica i essencialment cultural que ha representat i també els seus efectes dins l'equip de treball. 
La conferència organitzada per la Fundació Ciutat Invisible i titulada "La primera gira d'un restaurant" pretén posar en valor l'intercanvi cultural de la gira americana del restaurant i emmarcar-lo a la ciutat de Girona. 
La gira va tenir lloc del 4 d'agost al 5 de setembre i, a parts dels tres germans Roca, Josep, Joan i Jorid, també van estar acompanyats per 20 membres de l'equip del restaurant.
La Fundació La Ciutat Invisible pretén, amb aquesta activitat, posar en valor l'intercanvi cultural d'aquesta gira i emarcar-lo a la ciutat de Girona per a futures experiències.
La Fundació va organitzar la tardor passada les Jornades de Turisme Cultural Gir 180.