18 de març 2015

El proper diumenge passejada de senderime guiat a Sant Roc

Ràdio Sarrià.
El proper diumenge dia 22 de març, primer diumenge de primavera, el Centre de Visitants del Gironès i l'Associació de guies de Natura del Gironès dins el programa de senderisme guiat 2015 organitzen la segona de les passejades d’aquest any. La sortida és a les 10 del matí de Vilablareix a Sant Roc, una ruta de poc més de 7 quilòmetres.
'Senderisme Guiat 2015' compta amb 17 passejades guiades que es porten a terme, del 8 de març al 13 de desembre, els diumenges a les 10.00h del matí i amb una durada de 3,5h aproximadament, en les que es trepitgen, pràcticament tots els municipis de la comarca del Gironès. Totes les rutes compten amb el suport del Consell Comarcal del Gironès i amb una gran acceptació ja que l'any passat hi van participar prop de 800 persones.
Enguany s’incorporen 4 noves rutes: ‘La ciutat dels quatre rius’ (Girona, 8 de març), ‘La ruta de les fonts’ (Sant Gregori, 10 de maig), ‘La muntanya dels Àngels’ (Girona, 22 de novembre) i ‘Camins medievals’ (Sant Martí Vell, 6 de desembre). També s’’inclouen 4 rutes que formen part del programa ‘Ennatura’t’: ‘La ruta de les fonts’ (Sant Gregori, 10 de maig), ‘D’Aiguaviva al volcà de la Crosa’ (Aiguaviva, 17 de maig), ‘Camins de monestir’ (Cervià de Ter-Viladasens, 24 de maig) i ‘El Puig d’Adri i les gorges de Canet’ (Canet d’Adri, 31 de maig).
Cal inscripció prèvia. Els menors de 12 anys (i els majors de 99) no paguen. Per la resta, el preu és de 3€. Inscripcions a guiesgirones@sorbus.cat