6 de març 2015

La Policia de Sarrià de Ter conjuntament amb la Policia Municipal de Girona identifica a quatre persones com a presumptes autors de pintades al mobiliari urbà.

Ràdio Sarrià.
Foto: Ràdio Sarrià
La policia local de Sarrià de Ter i la policia local de Girona han identificat uns joves que feien pintades. Fa uns dies i alertats per l’aparició de diferents pintades al mobiliari urbà i façanes de Sarrià de Ter, la regidoria de Seguretat Ciutadana va decidir preparar un dispositiu per aturar aquests fets i poder identificar als responsables del deslluïment ocasionat. La Policia Local de Sarrià de Ter, va iniciar el dia 7 de gener un servei per poder localitzar als autors, tenint com a referència als veïns de Sarrià, els quals donaven dades dels nois que podien ser. Amb aquesta col·laboració ciutadana, segons la regidoria de Seguretat Ciutadana,  es va poder identificar a un menor, que ha reconegut els fets que se li atribueixen. Posteriorment, concretament el dia 3 de febrer, la Policia Municipal de Girona va localitzar a tres persones més realitzant pintades a una façana de la localitat.
L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha obert un expedient sancionador als quatre joves identificats, per deslluïments del patrimoni, i com a infraccions administratives dintre de l’Ordenança Municipal de Civisme.