6 de març 2015

Bon teatre i bon humor amb en "Pau I el Conqueridor" que ha visitat l'escenari de les Nits del Coro

Ràdio Sarrià.



Ahir al vespre la Cafeteria del Coro de Sarrià de Ter, dins la programació del cicle de cafè-teatre de les Nits del Coro de Sarrià de Ter i la Xarxa Gironina de Teatre, la Cia Teatre a la llauna i l'avi Robert va presentar al petit escenari de les Nits del Coro el seu espectacle "Pau I el Conqueridor"  que també es representarà aquest vespre a Les nits de Teatre del CAF de Platja d'Aro i demà a Les Nits Golfes de la Cate de Figueres.
En Pau Managuerra (David Planas) és un professor d’història d’E.S.O en atur que somia amb una Catalunya independent. Un dia netejant les restes d'un incendi forestal té una revelació divina. Ho veu tot clar: ha d’emprendre mesures dràstiques i també veu quines han de ser aquestes mesures. A partir d’aquell moment, ja està preparat per dur a terme la seva idea i el seu pla infal·lible que ha de seguir: convertir Catalunya en un estat independent. Els quatre passos que ha de seguir per aconseguir la seva fita serà declarar la independència del seu pis respecte de Catalunya, coronar-se rei, conquerir Catalunya i abdicar .
El proper espectacle que oferirà les Nits del Coro serà el proper dijous 19 de març , la Cia. Paganini amb l'espectacle "En la boca del lobo"
L'espectacle comença a les 21.30h i el preu de l'entrada són 3 euros.