24 de març 2015

L'Ajuntament de Girona i la FOEG expressen el seu condol als familiars de les víctimes de l’avió que cobria el trajecte Barcelona-Düsseldorf i demà a les 12 es farà un minut de silenci a la plaça del Vi de Girona

Ràdio Sarrià.
L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i Casamajó, en nom propi, de tot el consistori i de la ciutat, expressa el més sentit condol a la família i als amics de les víctimes mortals de l’accident d’un avió de la companyia Germanwings que ha tingut lloc aquest matí i en el qual ha transcendit que hi viatjaven gironins i gironines. L’aparell cobria el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf. L’alcalde i la resta de membres de l’equip de govern han suspès els actes públics previstos per avui a la tarda en senyal de dol. Les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal també en senyal de dol per les víctimes. Des de l’Ajuntament de Girona s’ha convocat demà al migdia, a les 12 h, una concentració i un minut de silenci a la plaça del Vi per expressar el condol cap a les famílies i els amics de les víctimes.
D'altra banda la patronal FOEG lamenta el tràgic accident aeri succeït, i manifesta el seu més sentit condol als familiars de les víctimes del sinistre, entre les quals hi ha empresaris i treballadors de les comarques de Girona. “ Anaven a una Fira a Alemanya i hem de tenir en compte que aquest vol és molt utilitzat per empresaris gironins”, ha manifestat el president de la FOEG Ernest Plana. Als familiars també els traslladem tot el nostre suport . “Ens consta que hi ha hagut persones de la Creu Roja de Girona que s’han desplaçat a Barcelona per donar suport als familiars afectats” ha afegit Plana. La patronal gironina demana que s’esclareixin el més aviat possible les causes d’aquest accident i es posa a disposició  dels afectats per tot el que es pugui necessitar.
L'Ajuntament de Banyoles també ha convocat un minut de silenci per demà a les 12h