25 de març 2015

Demà se celebra la Gala dels Premis Enderrock 2015

Ràdio Sarrià.
La gala dels XVII Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana 2015 se celebra aquest dijous al Teatre Municipal amb les ja les entrades exhaurides des de fa dies.
La festa de la Nit Enderrock tindrà lloc aquest dijous 26 de març a les 9 del vespre al Teatre Municipal de Girona, que per tercer any consecutiu acull la gala. L’esdeveniment comptarà amb representants de tot el panorama musical català.
La gala de lliurament dels XVII Premis Enderrock - Premis de la Música Catalana 2015 comptarà amb les actuacions musicals de Senior i el Cor Brutal, Joan Dausà, Els Catarres, Núria Graham i Nyandú. La Nit Enderrock també inclourà un homenatge a Toti Soler pels seus 50 anys de trajectòria, i la intervenció especial de Germà Negre.
Amb el desplegament de La Xarxa de Comunicació Local, la gala dels premis musicals de l’any es podrà seguir a través d’una vintena de televisions locals, un dotzena de ràdios i set plataformes digitals a través d’streaming. El programa comptarà amb els comentaris de la periodista de Ràdio Arenys Marta Pérez Verge Les televisions que ja han anunciat que transmetran els Premis Enderrock 2015 són El Punt Avui TV, RTV Vandellós - Hospitalet de l'Infant, Televisió de Girona, Empordà TV, Canal Taronja Central, TV Costa Brava, TVR - Televisió del Ripollès, Canal Terres de l'Ebre, Olot Televisió, El 9 TV, m1tv, Canal Blau, TAC12, Canal Terrassa, RTV Cardedeu, Molins TV, VOTV - Vallès Oriental Televisió, Nord (Morella, Castelló), Cugat.cat i Penedès TV. Les emissores que oferiran la gala en directe són FeM Girona, Llagostera Ràdio, Ràdio Sarrià, Ràdio l'Escala, Ràdio Arenys, La Plana Ràdio, Ràdio Rosselló, Ràdio Sallent, La Veu de Sant Joan, EMUN FM, Espluga FM Ràdio, La Nova Ràdio i Mataró Ràdio. La gala també es podrà seguir on line per streaming a través de les pàgines web enderrock.cat, girona.cat, ara.cat, naciodigital.cat, laxarxa.com, cugat.cat i de la app GironaIn. La passada edició l’audiència a través de les televisions locals i internet va assolir uns notables índexs de seguiment Abans que comenci la gala al Teatre Municipal de Girona, a les 21 h, des de les 4 de la tarda el magazín radiofònic
La tarda de La Xarxa emetrà una programació especial des de la plaça del Vi, en col·laboració amb FeM Girona, amb actuacions acústiques i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la nit: la vigatana Núria Graham, que estrenarà nou disc en directe a la gala, i els guardonats Bonobos, Zoo i Txarango, entre molts d’altres.
A les 19.30 h, Televisió de Girona agafarà el relleu de la programació i també emetrà per les televisions locals la prèvia de la gala. L’espau inclourà la participació en directe de la banda més premiada, Txarango, i dels ebrencs Lo Gitano Blanc, premi a la millor cançó de folk per "La rumba ebrenca", entre altres El programa La Tribu de Catalunya Ràdio també es desplaçarà a Girona i des de la sala de premsa de l’Ajuntament emetrà un espai amb convidats especials i la participació ja habitual de Carles Xuriguera i Fel Faixedas, que per segon any consecutiu seran els conductors de la Nit dels Premis Enderrock A més, els informatius de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació i la programació d’iCat.Cat, pel que fa a ràdio, i els informatius de TV3 i el canal 3/24, oferiran durant la vetllada connexions especials en directe i informació actualitzada dels Premis anuals de la Música Catalana La cobertura periodística anirà encara més enllà: prop d’un centenar de periodistes de mitjans d’arreu del país s’han acreditat per assistir i fer difusió de la gala. Pel que fa a la presència a la xarxa, la XVIIa edició dels Premis Enderrock es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #PremisEnderrock, i a través dels perfils de twitter de @enderrock i @girona_cat