25 de març 2015

Un concert de Mos Azimans convida a fer un viatge a l’Europa dels segles XII i XIII a través dels cants dels trobadors




Ràdio Sarrià. El concert de Mos Azimans tindrà lloc a l’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura aquest divendres 27 de març a les vuit del vespre.
 Mos Azimans és una formació creada expressament per fer un viatge a l’Europa dels segles XII i XIII a través dels cants dels trobadors, recollits en cançoners escrits sovint amb molta posterioritat. El programa del concert es construeix al voltant del poeta Bernat de Ventadorn, a través dels seus Chans destacables per la riquesa d’expressió, la vivacitat d’imatges i sentiments. El grup gironí està format per Pau Marcos (viola d’arc i direcció), Laia Frigolé (soprano), Míriam Encinas (flautes i percussions) i David Codina (organetto). 
el preu de l’entrada és de 3€.  Les entrades es poden comprar anticipadament a Secretaria de la Casa de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 19 h) o al mateix auditori 30 minuts abans de l’inici del concert.
La Temporada de música es reprendrà el divendres 10 d’abril amb un concert de la jove pianista Neus Peris (Barcelona, 1983).